Deelname

AAN TAFEL! nodigt twee tafelgasten uit, uit twee ogenschijnlijk verschillende ‘werelden’. De tafelgasten zijn uitgesproken en steken hun mening niet onder stoelen of banken. Vooruitlopend op het tafelgesprek worden de tafelgasten separaat geïnterviewd en wordt een ‘portret’ gemaakt. Wie zijn ze? Wat drijft ze? Wat vinden ze van hun tafelgast? En bovenal: hoe denken ze verbinding te kunnen maken met hun tafelgast?

Deelnamekosten
Voor opname, montage, productie, publicatie en begeleiding dient rekening gehouden te worden met een investering van € 5.000,- excl. btw (€ 2.500,- per tafelgast).

Ieder AAN TAFEL! gesprek wordt vanuit drie camerastandpunten opgenomen, gemonteerd en via online media met een groot Nederlands publiek gedeeld. Hiermee dichten we daadwerkelijk de kloof tussen stad en platteland en maken we een einde aan de polarisatie. 

Wil je deelnemen aan zo’n tafelgesprek en heb je een goede suggestie voor een tafelgast waarmee je fact based een 1-op-1 gesprek wilt aangaan? Vul onderstaand formulier in. Tot ziens AAN TAFEL!

Ja, ik ga AAN TAFEL!