Bedrijf AAN TAFEL!

Bent u als leverancier, verwerker of branche-/producentenorganisatie TROTS op de voedselmakers in Nederland en wilt u uw innovatie/oplossing laten ZIEN aan Nederlandse consumenten, scholen, media, beleidsmakers, politici, boeren, tuinders en vissers? 

Stichting AAN TAFEL! biedt u hét podium om uw voedselinnovatie(s) met impact onder de aandacht te brengen. We doen dit met de productie van TROTS&ZIEN documentaires en commercials, die een miljoenenpubliek bereiken door de inzet van een mix van online kanalen (bronzen sponsorpakket). Uitbreiding van dit sponsorpakket met radio en TV behoort eveneens tot de mogelijkheden met respectievelijk een zilveren en gouden sponsorpakket. 

ZIEN en TROTS gaan op zoek naar voedselinnovaties op het platteland en in de stad.

TROTS representeert het platteland; ZIEN de stad. Samen bezoeken ze voedselinnovaties op het platteland en in de stad. Hierbij worden maatschappelijke vraagstukken niet uit de weg gegaan. Wat is de impact op het milieu? Welk effect heeft de innovatie op dierwelzijn? Sponsoren committeren zich aan dit format, wat borg staat voor prikkelende content die blijft boeien.

Stichting AAN TAFEL! verzorgt, in samenspraak met de sponsor, all-in de creatie, opname, montage, productie én publicatie van de TROTS&ZIEN docu’s/commercials. Door de aaneenschakeling van bottom-up TROTS&ZIEN docu’s/commercials ontstaat in de loop der tijd samenhang en cohesie in de uitzendingen en wordt impact over een lange periode gerealiseerd.

Naast de inzet van een AAN TAFEL! sponsorpakket kunt u als bedrijf ook een donatie verstrekken aan Stichting AAN TAFEL! en u aanmelden als aspirant-lid van omroepvereniging AAN TAFEL! Nederland gaat AAN TAFEL!

Online 

EUR 25.000,-

Online + Radio

EUR 50.000,-

Online + Radio + TV

EUR 100.000,-

STAP-IN SPONSORPAKKET

Morele ambitie vraagt om moed. Moed om je publiekelijk te durven uit te spreken voor de voedselmakers van Nederland. Logischerwijs vergt het zichtbaar maken van uw voedselinnovatie(s) aan een groot Business-to-Consumer publiek een stevige media-inspanning.

Voor bedrijven die normaliter in de Business-to-Business markt actief zijn, is het even wennen aan de investeringsomvang die aan de inzet van een bronzen, zilveren of gouden TROTS&ZIEN sponsorpakket is verbonden.

Om de drempel te verlagen biedt Stichting AAN TAFEL! eveneens een STAP-IN sponsorpakket ter waarde van EUR 12.500,- excl. btw (incl. creatie, opname, montage, productie én publicatie).

Logischerwijs kan voor dit pakket minder mediaruimte ingekocht worden, maar het is wel een ideale manier om de impact van een TROTS&ZIEN documentaire/commercial te ervaren.

Een mooi opstapje om in een volgende budget-/planningsperiode door te schakelen naar een bronzen, zilveren of gouden sponsorpakket!

Online 

EUR 12.500,-

Ja, ik ben TROTS en laat het ZIEN!