Het lijkt er de laatste tijd op dat sport en natuur steeds minder samen kan gaan. Het gaat slecht met…
Lees verder‘Waar komt jouw dagelijkse brood vandaan?’ Aan tafel. Proeven en praten over jouw dagelijks brood’ is een gezellige en leerzame…
Lees verderNetcongestie is in grote delen van (Noord-)Nederland een aanhoudend probleem. Als een boer volop duurzame energie wil produceren, kan het…
Lees verderAAN TAFEL! biedt een podium aan voedsel innovaties op het platteland én in de stad. Kitchen Republic is zo’n initiatief…
Lees verderOnderzoekers van het lectoraat Duurzame Voedsel- en Zuivelverwerking hebben een doorbraak gerealiseerd in het begrip van duurzaam eten en drinken.…
Lees verderGeen debat zo verhit als het landbouwdebat. Of het nu gaat over stikstof of de economische waarde van de landbouw;…
Lees verderKent u ‘m nog? De reclameslogan van WC-eend? ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend’. Een reclameklassieker uit 1989 (!) die nog…
Lees verderRecentelijk verscheen het nieuwste boek van schrijver Rutger Bregman: ‘Morele ambitie’. Bregman kapittelt in dit boek mensen zonder idealen en…
Lees verderEuropa kent verschillende regio’s (waaronder Nederland en Vlaanderen) met hoge veeconcentraties van runderen, varkens en pluimvee. In deze gebieden is…
Lees verderVandaag in het Financieele Dagblad (FD): een gezamenlijke oproep namens ondernemers en belangenverenigingen in en buiten de IJmond. Vul overal…
Lees verderDe stikstofcrisis houdt Nederland al jarenlang in zijn greep en veel boeren willen verandering. Lois Goeijers en Hasse Reijnen laten…
Lees verderOp donderdag 30 mei 2024 vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL…
Lees verderMeld je aan en je bent altijd op de hoogte van het laatste AAN TAFEL! en TROTS&ZIEN nieuws en documentaire updates.