Boert Bewust maakt verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving

Boert Bewust maakt verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving.

Boert Bewust werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving in eigen streek. Ze voeren graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw zodat consumenten weten waar hun voedsel vandaan komt. Dat is Boert Bewust!

Waarom Boert Bewust?

Boeren en tuinders doen werk waar de hele Nederlandse samenleving trots op mag zijn. Zij doen dit met passie en produceren het voedsel op verantwoorde wijze en werken hard aan de ontwikkeling van hun bedrijf. Stichting Boert Bewust vindt het belangrijk dat de samenleving boeren en tuinders waardeert om hun werk en meer betrokken raakt bij de herkomst van hun voedsel. Het is daarom belangrijk dat ondernemers in de land- en tuinbouw contact zoeken met hun omgeving om te ervaren wat er speelt en belangrijk is.

Hoe dan?

Boert Bewust stimuleert boeren en tuinders om maatschappelijk verantwoord te ondernemen op een open en transparante manier. Boert Bewust helpt hen om hun omgeving op een innovatieve manier te betrekken bij hun bedrijf. Zodat er echte en open gesprekken ontstaan en meer wederzijds begrip. Door goede gesprekken op het erf te voeren en door échte’ verhalen te vertellen op social media en via verschillende activiteiten.

Meer informatie >>

Deel dit bericht: