Bezoek de boerderij van de toekomst

FutureFarming_uitgelichteafbeelding1

Op donderdag 30 mei 2024 vindt de 3e editie van de ‘Future Farming & Food Experience’ plaats, georganiseerd door NPPL en Boerderij van de Toekomst.

Duik in de wereld van future farming en verken hoe agrarische bedrijven eruit zullen zien in 2030 met de nieuwste technologieën.

Het doorlopende programma staat bol van de inspiratie:

  • Vraag-maar-raak -sessies

Tijdens de vraag-maar-raak -sessies kun je met al je vragen over landbouw van de toekomst terecht bij experts. De onderwerpen van de verschillende sessies worden binnenkort bekend gemaakt.

  • Fieldlab Boerderij van de Toekomst

Op het fieldlab van Boerderij van de Toekomst kun je zien hoe het onderzoek er in de praktijk uitziet. Wat werkt er al, en wat (nog) niet?

  • Demonstratieveld

Ervaar hoe veldrobots met data-technologie onkruid bestrijden met zo min mogelijk arbeid en chemie. Ook diverse mechanische innovaties worden getoond.

  • Standhouders- en dataplein

Op deze beide pleinen kun je kennismaken met een breed scala aan bedrijven die, met name voor akkerbouwers, innovatieve diensten, producten en machines aanbieden.

Locatie: Edelhertweg 1, 8219 PH Lelystad

Tijd: 9:30 – 16:30 uur

Wil je weten waar je voedsel vandaan komt en welke voedselinnovaties ons te wachten staan? Bezoek https://www.proeftuinprecisielandbouw.nl/future-farming-food-experience/ en meld je bezoek aan >>

Deel dit bericht: